Petnaest godina rada i tradicije stoji iza nas . Refernce su naši zadovoljni klijenti , postanite i Vi naš klijent . Mi inzistiramo na kvaliteti i majstori smo od riječi .

petak, 2. studenoga 2012.

Izolirano krovište za vaš potkrovni stan ili kuću , Isolierte Dach Ihres Loft-Wohnung oder Haus

Kod potkrovnih stanova  najvažniji segment u izgradnji je -izolacija ! Pravovremnim planiranjem i  planskom gradnjom ,možete poboljšati toplinske karakteristike vašeg potkrovlja ali i proći jeftinije jer možete izbjeći neke bespotrebne  troškove.
Predstavljamo vam,krov sa  termoizolacijom  imenom TermoTop koja će vaš život učiniti podnošljivijim ljeti jer će vas zaštiti od vrelih ljetnih dana a zimi će vam ga učiniti ugodnijim jer će vas toplo grijati tijekom dugih zimskih noći.
I naravno možete uštedjeti.

 Za detaljne informacije i ponudu obratite  se na mail adresu ili nas kontaktirajte na broj telefona.



sad najvažnije pitanje je , kako uštedjeti kada je u pitanju ovako skup materijal ? Vrlo lako. Iz priloženih fotografija vidi se da kada je u pitanju Termo Top ne treba daščana oplata za krovište ,vuna se direktno polaže na drvene rogove .U tu ste u prvom koraku uštedjeli. 




Druga faza uštede ,slijedi u drugom koraku  izgradnje ,kada se bude uređivalo potkrovlje , ne treba stavljati opet ispod knauf ploča izolaciju ,koja se  ionako nemože po karakteristikama  uspoređivati sa TermoTopom.


Na termotop se postavlja  paropropusna folija a preko folije se postavljaju gredice 8x5 koje  učvrste vunu a ujedno služe za protok zraka ,koji je bitan za ventiliranje krovišta isto kao i izolacija .












Preko gredica 5x 8 postavljaju se letve za pokrov .



U ovom slučaju pokrov koji se postavlja na krovište je Gerard ali može ići i bilo koja druga vrsta pokrova , limenog ili crijepa ,bitno samo da nije betonski .



Za informaciju onima koji još neznaju , gerard se pokriva odozgo prema dole ,znači naopako ;) !


A sad u par koraka do završenog krova!


















A sad malo par faza u izgradnji konstrukcije ! Za napomenu koristili smo kao konstrukciju rogove 14 x 10 koji su statički puno jači od hrvatskog standarda 14x12. A i ljepši!

























I .... to je to ! Vidimo se ! :) 

Korišteni materijali;
Jelova građa 
Grede 18x20
Rogovi 14x10
Škare 12x10
Gredice 8x5
Okviri za vunu 10x5
Letve za pokrov 4x5
Lamperija d=20mm
Termo Top
Paropropusna folija
Pokrov Gerard biber
Limarija poc.bojana 
Iver vijci raznih dužina od  80mm do 220mm.






Nema komentara:

Objavi komentar