Petnaest godina rada i tradicije stoji iza nas . Refernce su naši zadovoljni klijenti , postanite i Vi naš klijent . Mi inzistiramo na kvaliteti i majstori smo od riječi .

četvrtak, 8. listopada 2015.

Niskoenergetski krov-luksuz ili potreba

U današnje vrijeme svi pričaju o energetskoj uštedi , o fondovima i subvencijama . Da bi malo razjasnili situaciju , pokušat ćemo kroz neke naše radove  što bolje vam prikazati što je to dobra izolacija krova , koja je razlika između loše i dobre izolacije i zašto vam se isplati izolirati krov u ovih idućih pet godina!
Idućih pet godina Fond za zaštitu i energetsku učinkovitost , davati će subvencije od 40% do 80 % za izoliranje krovišta . Što vi trebate napraviti ? Kontaktirati nas , za izradu troškovnika i kontaktirati ovlaštenog certifikatora za izradu elaborata . Izaberite što kvalitetniji pokrov i izolaciju i mirno spavajte idućih 30 do 50 godina .

TERMOTOP - izolacija za krovišta ,,, i to najbolja . Zašto ? Zato što se polaže preko gornje strane rogova (greda) te ne zauzima prostor u tavanu . Slaže se tako da na krovištu nema hladnih mostova , kompletno se krovište izolira . Preko njega može ići i lim i crijep .





































ponedjeljak, 23. ožujka 2015.

Adaptacija i izrada niskoenergetskog krovišta

Skidanje starog krovišta sa djemičnom nadogradnjom i  betoniranjem betonske stolice za prihvat nove drvene konstrukcije . Za poboljšanje energetskog svojstva krovišta korišten je TERMOTOP 10 cm a za pokrov je korišten GERARD DIJAMANT .