Petnaest godina rada i tradicije stoji iza nas . Refernce su naši zadovoljni klijenti , postanite i Vi naš klijent . Mi inzistiramo na kvaliteti i majstori smo od riječi .

četvrtak, 8. listopada 2015.

Niskoenergetski krov-luksuz ili potreba

U današnje vrijeme svi pričaju o energetskoj uštedi , o fondovima i subvencijama . Da bi malo razjasnili situaciju , pokušat ćemo kroz neke naše radove  što bolje vam prikazati što je to dobra izolacija krova , koja je razlika između loše i dobre izolacije i zašto vam se isplati izolirati krov u ovih idućih pet godina!
Idućih pet godina Fond za zaštitu i energetsku učinkovitost , davati će subvencije od 40% do 80 % za izoliranje krovišta . Što vi trebate napraviti ? Kontaktirati nas , za izradu troškovnika i kontaktirati ovlaštenog certifikatora za izradu elaborata . Izaberite što kvalitetniji pokrov i izolaciju i mirno spavajte idućih 30 do 50 godina .

TERMOTOP - izolacija za krovišta ,,, i to najbolja . Zašto ? Zato što se polaže preko gornje strane rogova (greda) te ne zauzima prostor u tavanu . Slaže se tako da na krovištu nema hladnih mostova , kompletno se krovište izolira . Preko njega može ići i lim i crijep .





































1 komentar:

  1. Pozdrav i dobrodošli u Spotcap Global Financial Services, moje ime je Claudia Klein, ja sam zajmodavac i također financijski savjetnik. Nudim sve vrste kreditnih usluga

    Je li vam prijeko potrebno financijsko pojačanje? Trebate li zajam za razne namjene? ako je vaš odgovor da, savjetujem vam da kontaktirate moju tvrtku putem | spotcapglobalservices@gmail.com | ili pošaljite SMS na WhatsApp putem: +31642117819 | i imajte zajam na svom računu u roku od 24 sata jer pružamo izvrsne usluge zajma u cijelom svijetu.

    Nudimo sve vrste usluga zajma (osobni zajam, poslovni zajam i još mnogo toga), nudimo i dugoročne i kratkoročne zajmove, a također možete posuditi do 15 milijuna eura i dajemo zajmove po niskoj kamatnoj stopi od 3% godišnje. Moja tvrtka pomoći će vam da postignete različite ciljeve sa širokim rasponom kreditnih proizvoda.

    Priznajem činjenicu da je dobivanje legitimnog zajma oduvijek bio veliki problem. Za pojedince koji imaju financijski problem i trebaju ga rješenje, mnogim ljudima je teško dobiti zajam za kapital od svojih lokalnih banaka ili drugih financijskih institucija zbog visoke kamatne stope, nedovoljnog kolaterala, omjera duga i prihoda, niske kreditne sposobnosti ili bilo kojih drugih razloga

    Nema više vremena čekanja ili stresnih posjeta banci. Naša usluga dostupna je 24/7 - možete dobiti zajam i izvršiti svoje transakcije kad god i gdje god vam je potrebno

    Pružamo usluge zajma svjetske klase 24 sata. Za upite/pitanja? - Pošaljite e-poštu na | spotcapglobalservices@gmail.com | ili pošaljite SMS na WhatsApp putem: +31642117819 | & Odmah primite odgovor

    Vaša obitelj, prijatelji i kolege ne moraju znati da imate malo gotovine, jednostavno nam pišite i dobit ćete zajam.

    Vaša financijska sloboda je u vašim rukama!!

    OdgovoriIzbriši